Natteravnene på Langeland har haft travlt...

Natteravnene på Langeland har haft travlt...

14-11-2014

Natteravnene Langeland havde for nylig en stand ved Bagenkop Musik og Kulturdage, hvor de besøgende kunne få et bolche og en sludder om det lokale arbejde, samt melde sig til en uforpligtende prøvevandring.

"Ud over at få mulighed for at deltage ved et fantastisk ta´selv fiskebord lørdag samt et overdådigt kagebord søndag, så var vi der for at gøre opmærksom på vores forening og hverve frivillige" fortalte formand Karina Jørgensen.

Tid har der også været til at arrangerer foredraget "Hjælp vi har en teenager i huset" som blev afholdt på Ørstedskolen. Og mange var mødt op.

"Jeg smiler stadig og kan gå og smågrine lidt - der kom mange sande facts på bordet, og ordet øøøødddd klinger stadig i mine ører. Mon ikke der var en del der gik hjem med overvejelse om, at skrue ned for serviceniveauet for teenageren og forhåbentlig med en større accept for den proces en teenager skal igennem. Samt at vi som de voksne ikke skal være bange for at VÆRE DE VOKSNE !!?? Og at vi som forældre lige nu er pisse irriterende, lidt usynlige, men alligevel elsket" beretter Karina efter et fantastisk foredrag.

"Tak til alle jer NATTERAVNE der mødte op og hjalp til, og tak til jer der bagte kage. Det er jo ingen sag at arrangere sådanne foredrag, når I som frivillige stiller op og hjælper" takkede en stolt formand.

Ud over foredrag og messearrangement, var de lokale Natteravne også inviteret ud til Samatitten, hvor Natteravnene modtog donation. Og Karina mødte glad op for at modtage en lille kuvert.

"Pengene skal bruges til en julehygge aften for de unge, fortalte Karina og takkede mange gange Samaritten for altid at betænke Natteravnene Langeland, og ønskede dem samtidig tillykke med deres 5 års jubilæum.